Välkommen till Grevens Racing Adventures!

Under lång tid ägde och drev vi företaget Grevens MC Delar, ett företag som kom att bli ett begrepp i Sverige inom bland annat roadracing. Företaget såldes vidare 2013 men vi fortsatte med en del av den tidigare verksamheten, vilket blev Grevens Racing Adventures .  

Grevens Racing Adventures anordnar trackdays på anrika banor runtom i Europa, bland annat i Spanien, Italien, Portugal, Tjeckien, Slovakien och Holland. Detta har vi gjort sedan 1999 då började vi i en liten skala och sedan dess har verksamheten bara växt

Vi har lång erfarenhet av träning och tävling runtom på de olika banorna i Europa och för oss är kvaliteten på våra arrangemang det viktiga samt att du ska känna dig trygg med oss. Ett led i att du ska känna trygghet är att vi själva tar hand om transporten och dess tillbehör samt levererar tryggt och säkert till den bana du ska köra. På våra resor ingår också alltid däckservice, mekanikerhjälp samt tillgång till duktiga instruktörer som gärna hjälper dig i din utveckling. På vissa av våra resor erbjuder vi även privat coachning av några av Sveriges och Europas mest erfarna tävlingsförare inom roadracing. Detta ingår dock inte i priset då, utan betalas separat och förbokas.

Vi har nu även inlett ett samarbete med Bike Trollhättan  www.biketrollhattan.se  där de erbjuder möjlighet att provköra eller hyra olika motorcyklar under vissa av våra resor. De motorcyklar som kommer att finnas till förfogande är dock inte vilka motorcyklar som helst, utan exempelvis Ducati V4 Panigale 2017 och en ”ready to race” Yamaha R1 2017. Har du frågor och fundering kring detta är du välkommen att kontakta Patrik Carvall, som inte bara är en av våra duktiga instruktörer utan även arbetar som säljare på Bike Trollhättan på  patrik@biketrollhattan.se  Patrik kommer även finnas på plats under körningarna och vara behjälplig med allt rörande motorcyklarna. Vi ser det här som en unik möjlighet för våra deltagare och vi är mycket glada över att kunna erbjuda detta!

Vad gäller resa och boende på våra resor så bokar du detta själv. Det sistnämnda brukar vi dock erbjuda olika förslag på, där vi förhandlat fram förmånligare priser direkt med hotellen. Vi försöker att bo så nära varandra som möjligt så vi kan äta tillsammans på kvällarna, ett mycket uppskattat inslag i våra resor.

Vi kör i 4 grupper för att hastighetsindelningen ska bli så korrekt som möjligt; lugn, medel, snabb och race. Med andra ord finns det en grupp för alla, för den som vill prova på bankörning i värmen till den som behöver testa olika setup inför kommande tävlingssäsong. Och givetvis är alla olika typer av motorcyklar välkomna.

För er som avser att toura i Europa eller för er som vill ha er motorcykel där under vintersäsongen har vi även möjlighet, i mån av plats,  att ta med era motorcyklar till de olika racingbanorna vi besöker. Därifrån kan ni sedan utgå och har då sparat både tid och energi att lägga på kommande äventyr i stället. Välkomna att kontakta oss för mer information

 

Slutligen vill vi säga att med Grevens Racing Adventures kan du följa med utan att egentligen känna någon, då vi snabbt brukar bli som en familj och där skratten ofta avlöser varandra. Så varmt välkommen att följa med och testa oss!

Vår förhoppning är naturligtvis att du blir en av dem som följer med på våra resor år efter år...

 

 

//Jan Greven för Grevens Racing Adventures