Välkommen till Grevens Racing Adventures!

Under lång tid ägde och drev vi företaget Grevens MC Delar, ett företag som kom att bli ett begrepp i Sverige inom bland annat roadracing. Företaget såldes vidare 2013. Vi fortsatte med en del av verksamheten och det blev Grevens Racing Adventures .                                              

Grevens Racing Adventures anordnar trackdays på anrika banor runtom i Europa, bland annat i Spanien, Italien, Portugal, Tjeckien, Slovakien och Holland. Detta har vi gjort sedan 1999 då började vi i liten skala och sedan dess har verksamheten bara växt.

Vi har lång erfarenhet av träning och tävling runtom på de olika banorna i Europa och för oss är kvaliteten på våra arrangemang det viktiga samt att du känner dig trygg med oss. Ett led i att du ska känna trygghet är att vi själva tar hand om transporten och dess tillbehör samt levererar den tryggt och säkert till den bana du ska köra. På våra resor ingår också alltid däckservice, mekanikerhjälp samt tillgång till duktiga instruktörer som gärna hjälper dig i din utveckling. På vissa av våra resor erbjuder vi även privat coachning av några av Sveriges och Europas mest erfarna tävlingsförare inom roadracing. Detta ingår dock inte i priset utan betalas separat och förbokas.

Du bokar själv din resa och ditt boende. Det sistnämnda brukar vi dock erbjuda olika förslag på, där vi förhandlat fram förmånligare priser direkt med hotellen. Vi försöker att bo så nära varandra som möjligt så vi kan äta tillsammans på kvällarna, ett mycket uppskattat inslag i våra resor.

Det körs i 4 grupper; lugn, medel, snabb och race. Med andra ord finns det en grupp för alla, för den som vill prova på bankörning i värmen till den som behöver testa olika setup inför kommande tävlingssäsong. Och givetvis är alla olika typer av motorcyklar välkommna.

Med oss kan du följa med utan att egentligen känna någon då vi snabbt brukar bli som en familj och där skratten ofta avlöser varandra. Du kommer inte behöva känna dig ensam!

 

Varmt välkommen att följa med och testa oss!

Vår förhoppning är att du blir en av dom som följer med på våra resor år efter år...

 

För våra touringvänner har vi även möjlighet, i mån av plats, att ta med era motorcyklar ner till våra event i Europa. Då kan ni utgå därifrån på äventyr. Då slipper man den långa tråkiga resan genom Tyskland och Frankrike.    

 

 

//Jan Greven för Grevens Racing Adventures