Välkommen till Grevens Racing Adventures!

Under lång tid ägde och drev vi företaget Grevens MC Delar, ett företag som kom att bli ett begrepp i Sverige inom bland annat roadracing. Företaget såldes vidare 2013 men vi fortsatte med en del av den tidigare verksamheten, vilket kom att bli Grevens Racing Adventures.  

Grevens Racing Adventures anordnar trackdays på anrika banor runtom i Europa, bland annat i Spanien, Italien, Portugal, Tjeckien, Slovakien och Holland. Detta har vi gjort sedan 1999 då började vi i en liten skala och sedan dess har verksamheten bara växt.

Vi har lång erfarenhet av träning och tävling runtom på de olika banorna i Europa och för oss är kvaliteten på våra arrangemang det viktiga samt att du ska känna dig trygg med oss. Ett led i att du ska kunna känna trygghet är att vi själva tar hand om transporten av din motorcykel och dess tillbehör samt levererar tryggt och säkert till den bana du ska köra. På våra resor ingår också alltid däckservice, mekanikerhjälp samt tillgång till duktiga instruktörer som gärna hjälper dig i din utveckling. På vissa av våra resor erbjuder vi även privat coachning av några av Sveriges och Europas mest erfarna tävlingsförare inom roadracing. Detta ingår dock inte i priset då utan betalas separat och förbokas.

 

Vad gäller resa och boende på våra resor så bokar du detta själv. Det sistnämnda brukar vi dock erbjuda olika förslag på, där vi förhandlat fram förmånligare priser direkt med hotellen. Vi försöker att bo så nära varandra som möjligt så vi kan äta tillsammans på kvällarna, ett mycket uppskattat inslag i våra resor.

Vi kör i 3 eller 4 grupper; lugn, medel, snabb och race. Med andra ord finns det en grupp för alla, för den som vill prova på bankörning i värmen till den som behöver testa olika setup inför kommande tävlingssäsong. Och givetvis är alla olika typer av motorcyklar välkomna.

För dig som avser att toura i Europa eller för dig som vill ha din motorcykel där under t ex vintersäsongen har vi även möjlighet, i mån av plats, att ta med din motorcykel till de olika racingbanorna vi besöker. Därifrån kan du sedan utgå och har då sparat både tid och energi att lägga på kommande äventyr i stället. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Slutligen vill vi säga att med Grevens Racing Adventures kan du följa med utan att egentligen känna någon, då vi snabbt brukar bli som en familj och där skratten ofta avlöser varandra. Så varmt välkommen att följa med och testa oss!

Vår förhoppning är naturligtvis att du blir en av dem som följer med på våra resor år efter år...

 

//Jan Greven för Grevens Racing Adventures